Förhandstitt!

Ni får en snabb förhandsgranskning! Nu MÅSTE vi rusa till bussen om vi ska hinna till festen! :D och vi ses mer imorgon!

Stallqvarn

Tjchopp trallalopp! Jag och min kära mor besökte Stallqvarn i dag. För er som aldrig varit där så tveka inte! Ni kommer absolut inte ångra besöket! Väldigt speciell och mysig butik, med diverse saker. Köpte ett glas och en ljuslykta, som båda ska fyllas med ljusmassa, ett projekt som jag och Sophia ska ta tag i nu i veckan! Vi, vi syns imon då det smäller,- Halloween!!


Köpt (:

Busy Saturday

Godkväll! Idag har det varit full rulle hela dagen. Skulle bli klara med våra halloween outfits men har lite som kvarstår. Idag har vi alltså sytt och sytt och sytt (och fikat i stan :)). Nu så ska jag faktiskt sy lite till så.. ha en fortsatt fin kväll! (:

Kvälls Fika


Idag var jag(Sophia) och Sofia och kvällsfikade med våra kära vänner Lydia och Melissa. Vi firade att vi är lediga den kommande veckan vilket innebär: Mer tid för att sy! Så vi har alla mycket att se fram emot. Har även imorgon att se fram emot då jag och Sofia förhoppningsvis ska avsluta våra halloween outfits. Då får ni säkerligen en smygtitt.
Nu sitter jag här och gäspar efter en lång vecka och ser fram emot att krypa ner i min nybäddade säng! :)
Kram och godnatt!

Förra årets hallowDet hände sig att så här såg jag ut förra halloween. Har tyvärr inte orginal skissen, bara en bild som jag hade lagt in på photoshop och färglagt väldigt poorly. Jag borde säga att jag inte sydde något av min utstyrsel, men kjolen var egentligen en långkjol som jag draperade upp med en hel del säkerhetsnålar. Men nog om det (: Ni hör mer av mig och Sophia på både fredag och lördag då vi ska sy lite samt gå på något slags av event som annordnas i passagen. Troodiloo!


Onsdags eftermiddag

Vi fortsätter jobba på våra halloween outfits.. med lite varm choklad och gitarrspel..

Pimpa din mus

Hej mina kära vänner, Sophia här. Tänkte visa denna underbara mus som jag pimpade. Det är min kära klasskamrat Jesses mus som jag fick syn på och plötsligt fick jag idén att göra den lite mer "muslig". Jag tog helt enkelt vanligt vitt och lite rött papper och klippte ut små bitar och målade i ögonen. Limmade med vanligt limstift. Svansen är gjord av något skosnöre liknande som jag hittade. Använde kontaktlim för att limma fast den. Lite pilligt men är nöjd med resultatet! Till er som blev sugna på att pimpa er mus, var kreativa och lycka till! (:

Svart Ballerina?

Godkväll! Idag var jag ledig från skolan. Underbart! Så under dagen har jag klurat lite på vad man kan göra med denna vackra klänningen som jag fyndade på loppis 10 kr! Kom nog fram till att jag ska sy in den i midjan och puffa upp kjolen. Resultat kommer framöver :)
Sitter och måndags syr..

Lite av dagens resultat

Godeftermiddag alla kottar! Halloween ligger runt hörnet så jag och miss kork har börjat att planera och sy lite dräkter! Ingen aning vad jag ska kategorisera mig in i, det får tiden visa. Sophia dock ska vara en mindre oskuldsfull nunna. Min ide enligt skissen är lite svår att illustrera, för jag gör en korsett liknande klänning i hönsnät som går utåt längs med höften som sedan ska fungera som stöd för nedåtfallande tyg. Precis.., jag förstod inte ens det där själv. Men som sagt, tiden får visa (:


RECYCLE

Sophia här! Att återvinna är någonting man alltid tjänar på när man syr, för tyg är dyrt ska ni veta mina kära vänner. Så jag hade ett gammalt lakan, det var hål osv. Så ja ritade lite i Paint (; klänningen och toppen ni ser längre ner. Bestämde mig för att göra toppen! Ändrade lite i designen medans jag sydde dock. Men här ser ni resultaten!


SÖNDAGS MAT

Hej våra kära läsare! Idag är det söndag. Då bestämde sig Sofia och Sophia för att söndags sy. Resultaten dyker väl upp inom kort. (; Tills dess kan ni njuta av dessa bilder.


ETT FÖRSTA INLÄGG!

ÅÅH! Första inlägget, fin känsla. För er som då är nyfikna på vad vi är för muppar och vad vi har för planer så kan ju jag ta o berätta:
Sophia och Sofia heter vi, och vi tycker väldigt mycket om att sy. Och då kom vi på den briljanta idén att göra en blogg av de hela! Så vi kommer alltså sy och lägga upp bilder med mera om det här.

Men! Vi har även tusen andra intressen som säkerligen kommer att dyka upp lite här o där. 

... Det kommer i vilket fall att bli awesome (;

Go kväll på er!


RSS 2.0